JILLES BEER & BURGERS OOSTENDE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Jilles Beer & Burgers Oostende. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 22:51 One burger less and one wrong burger in the bag and no one picked up when tried calling
13 sep 2022 om 15:53 I specifically asked for no cheese and no tomato (don’t judge me) - which isn’t even a difficult request - and you can already guess it… covered in cheese and tomato. Why can you leave notes if they don’t even read them… Disappointing…
5 sep 2022 om 23:25 We bestellen nooit meer! Echt niet lekker en duur. Volgende keer terug naar frituur Hazegras
15 aug 2022 om 20:32 Ik heb mijn bestelling maar half ontvangen maar wel volledig betaald
29 jul 2022 om 8:03 Ik had een vegan salade besteld en betaald ( stond ook op het bonnetje die aan de zak ging) maar heb het niet gekregen. Er was ook nergens een telefoonnummer te vinden van Gilles om dit te kunnen melden. Jammer!
24 jul 2022 om 23:15 Slechts 2 van de 5 hamburgers waren de juiste bestelling. De vegetarische hamburgers waren met vlees belegd en de ingrediënten van een gewone hamburger en kippenburger waren omgewisseld. Heel jammer.
13 jul 2022 om 20:52 Verkeerde bestelling gekregen en bovendien was deze ook niet meer warm. Het was allemaal maar in een zakje geduwd en niet verzorgd. De bezorging was wel gewoon goed.
7 jul 2022 om 21:04 Hamburgers waren slordig gemaakt. Ze waren ook niet correct samen gesteld. De bestelde dranken zijn niet geleverd. Zeer slechte prestatie
25 jun 2022 om 13:33 Er werden geen frietjes bij de burgers geleverd. Op deze manier wel heel duur voor 2 burgers!
19 jun 2022 om 21:03 Zeer lekker maar het is niet eenvoudig om de dik goed gevulde broodjes te identificeren. Het zou gemakkelijker zijn om het type broodje op de doos te vermelden.
18 mei 2022 om 16:42 Burger was op zich lekker, maar toch al wat koud net als de onion rings ondanks het warme weer, de blauwe kaas was volledig gesmolten en uit de burger in het bakje gelopen, dus weinig van kunnen genieten. In takeaway ga ik dit dusniet meer bestellen.
13 mei 2022 om 22:35 Burgers waren prima. Maar geen sausjes bij frieten en onion rings zoals voorzien